Auranmaalla nyt yhteensä 12 maakuntavaaliehdokasta

0

AURANMAA. Varsinais-Suomen SDP on löytänyt Auranmaalta kuusi ehdokasta ensi syksyn maakuntavaaleihin. Aurasta lähtee ehdolle Jukka Leino ja Ritva Vainio, Koskelta Leena Puumalainen, Marttilasta Maria Trast ja Pöytyältä Satu Parkkila sekä Olli Vestu.

SDP:n Varsinais-Suomen piirillä on nyt kasassa 89 maakuntavaaliehdokasta. Lista tulee täydentymään piirin mukaan lähiaikoina.

Myös Vasemmistoliitto että keskustapuolue ovat nimenneet auranmaalaisia maakuntavaaliehdokkaita. Pöytyäläinen Matti Rajala on lähdössä Vasemmistoliiton ehdokkaaksi.

Keskustalla on Auranmaalla jo viisi ehdokasta. Tarvasjoelta ehdokkaaksi on lähdössä Minna Hallanheimo ja Marttilasta maanviljelijä Karri Rannikko. Pöytyällä ehdokkaita on tällä haavaa kolme: maanviljelijä Rauno Kajander, IT-asiantuntija Marika Loponen ja matkailuyrittäjä Laura Naire-Koivisto.

Ensimmäiset maakuntavaalit järjestetään näillä näkymin sunnuntaina 28. lokakuuta. Ehdokasasettelu päättyy syyskuussa.