Auranmaalta löytynyt kuusi ehdokasta maakuntavaaleihin

0

AURANMAA. Sekä Vasemmistoliitto että keskustapuolue ovat nimenneet auranmaalaisia maakuntavaaliehdokkaita. Pöytyäläinen Matti Rajala on lähdössä vasemmistoliiton ehdokkaaksi ensi syksyn maakuntavaaleihin. Vasemmistoliitolla on Varsinais-Suomessa tällä haavaa koossa 43 ehdokasta.

Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus nimesi kokouksessaan syksyn maakuntavaaleihin 49 ehdokasta. Mukana listalla on viisi auranmaalaista.

Tarvasjoelta ehdokkaaksi on lähdössä Minna Hallanheimo ja Marttilasta maanviljelijä Karri Rannikko. Pöytyällä ehdokkaita on tällä haavaa kolme: maanviljelijä Rauno Kajander, IT-asiantuntija Marika Loponen ja matkailuyrittäjä Laura Naire-Koivisto.

Kaikki auranmaalaiset ehdokkaat ovat kotikuntiensa kunnanvaltuutettuja.

Ensimmäiset maakuntavaalit järjestetään sunnuntaina 28. lokakuuta. Ehdokasasettelu päättyy syyskuussa.