Kosken Kaiku jatkaa pöytätenniksen mestaruussarjassa

0

HELSINKI, KOSKI. Kosken Kaiku jatkaa ensi kaudella pöytätenniksen pääsarjassa. Asia varmistui lauantain karsinnoissa Helsingissä, kun koskelaiset voittivat kaikki ottelunsa vakuuttavasti. TIP-70 2 ja PT Espoo kukistuivat puhtain 5–0 lukemin ja ottelu oululaista OPT-Vanaa vastaan päättyi 5–1.

Päivän ainoan koskelaistappion kärsi Alex Naumi, joka hävisi Oulun Anastasia Burkovalle. Joukkueen ykköspelaaja Naumi sai ensimmäistä kertaa kauden aikana huonomman tilastopäivän kuin Riku Autio ja Veikka Flemming. Tappio tuli koskelaisten jo varmistettua ensi kauden sarjapaikkansa. Karsinnan kakkonen oli yllättäen Espoon kakkosjoukkue, joka lähetti pääsarjassa pelanneen OPT-Vanan sarjaporrasta alemmas.

Alex Naumi kisaa seuraavan kerran joukkueiden MM-kilpailuissa Halmstadissa. Suomen joukkueen muut pelaajat ovat Benedek Oláh ja Otto Tennilä. Kisat alkavat ensi sunnuntaina.