Lastentarhanopettajille halutaan palkankorotus

0
Aurassa ja Pöytyällä kerättävät adressit ovat osa Ei leikkirahaa -kampanjaa, jolla pyritään lastantarhanopettajien palkankorotukseen.
Aurassa ja Pöytyällä kerättävät adressit ovat osa Ei leikkirahaa -kampanjaa, jolla pyritään lastantarhanopettajien palkankorotukseen.

AURA, PÖYTYÄ. Aurassa ja Pöytyällä on käynnissä nimien keräys kuntalaisaloitteeseen, jolla pyritään lastentarhanopettajien palkankorotukseen. Pöytyällä adressi on netissä osoitteessa kuntalaisaloite.fi ja Aurassa nimiä kerätään paperiversioon Pääskynpesän päiväkodissa, Päiväkoti Kurjessa, Puukoulussa sekä Auran Aarteissa.

Adressit liittyvät Ei leikkirahaa -kansanliikkeeseen, joka käy kampanjaa lastentarhanopettajien palkkojen puolesta muun muassa Facebook-ryhmässään. Helsingissä on myös osoitettu mieltä palkkoihin liittyen ja toinen mielenosoitus pidetään lauantaina. Kampanjan tarkoitus on pitkällä tähtäimellä nostaa koko varhaiskasvatuksen työntekijöiden palkkatasoa.

Aurassa adressia ovat puuhanneet Pauliina Holppi ja Piia Laaksonen, Pöytyällä Jaana Ojuri ja Laura Mahosenaho. Heidän mukaansa lastentarhanopettajien palkat ovat Auranmaalla samoin kuin koko maassa liian alhaisella tasolla. Tavoitteena on nostaa palkat opettajien palkkatasolle.

 

Lue lisää 20.04.2018 lehdestä