Tarvasjoelle rakennetaan uusi liikuntahalli

0
Esa Mustamäki teki kunnanjohtaja Esko Poikelalle ja valtuuston puheenjohtajalle MInna Ylikännölle selvitystä, mikä valtuustolle Tarvashovista esitetyissä luvuissa on pielessä.
Esa Mustamäki teki kunnanjohtaja Esko Poikelalle ja valtuuston puheenjohtajalle Minna Ylikännölle selvitystä, mikä valtuustolle Tarvashovista esitetyissä luvuissa on pielessä.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvashovin remontin puolesta Liedon valtuustossa maanantaina käytetyt puheenvuorot valuivat hukkaan. Asiasta ei saatu aikaan edes kunnollista keskustelua, sillä uudisrakennusta kannattavat olivat ilmeisen haluttomia asiasta enää keskustelemaan saati päätöstään pyörtämään.

Edes valtuustokokoukseen tuodut uudet laskelmat Tarvashovin käyttökustannuksista ja uudisrakennuksen rakennuskustannuksista eivät saaneet uudisrakennuksen kannattajia epäileviksi.

Esa Mustamäen (kesk) esitys asian palauttamisesta uudelleen valmisteluun sai keskustan, vihreiden ja perussuomalaisten kannatuksen, mutta hävisi äänestyksessä äänin 16–27. Neuvottelutauon jälkeen äänestettiin Simo Ala-Nissilän (kok) esityksestä lisätä kunnanhallituksen esittämään noin 1,14 miljoonan euron investointimäärärahaan 356 000 euroa. Ala-Nissilän esitystä kannattivat kokoomuksen, kristillisdemokraattien, demareiden ja vasemmistoliiton lisäksi vihreät ja keskustan Anniina Ruottu. Esitys voitti kunnanhallituksen esityksen äänin 33–10.

Joukko keskustavaltuutettuja sekä perussuomalaisten Juhani Pilpola jättivät eriävän mielipiteensä asian palauttamisesta. Pilpola ei niinkään puoltanut Tarvashovin remontoimista, vaan vastusti budjetin avaamista ja lisämäärärahan antamista uudisrakennukselle tälle vuodelle. Hän ei myöskään ollut valmis Ala-Nissilän esityksen mukaiseen määrärahan lisäykseen.

 

Lue lisää 27.04.2018 lehdestä