Kumilassa koettiin superpesishurmosta

0
Miikka Riikonen seuraa Mikko Paunan lyöntiä miesten ensimmäisessä yhteisessä Superpesispelissä. Pöytyän Urheilijoiden peliasut ovat molemmilla vaihtuneet Kankaanpään Mailan asuihin. Kuva: Tuomas Honkasalo
Miikka Riikonen seuraa Mikko Paunan lyöntiä miesten ensimmäisessä yhteisessä Superpesispelissä. Pöytyän Urheilijoiden peliasut ovat molemmilla vaihtuneet Kankaanpään Mailan asuihin. Kuva: Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Kumila. Kymppi-Katto Areenalla päästiin helatorstaina kokemaan superpesishuumaa, kun Kankaanpään Maila pelasi kotiavauksensa Kumilan kentällä Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Asetelmat peliin olivat mielenkiintoiset, sillä Pöytyän Urheilijoiden miesten edustusjoukkue on tehnyt yhteistyötä Tahkon kanssa monta vuotta ja solmi nyt kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Kankaanpään Mailan kanssa. Molempien joukkueiden riveissä nähtiinkin entisiä Pöytyän Urheilijoiden pelaajia: Mikko Pauna, Miikka Riikonen ja Sami Virto pelaavat nyt KaMassa. Pöytyällä myös paljon pelannut Roni Wahl puolestaan pelaa Tahkossa.

Vanha kotikenttä toikin miesten peliin ihan omanlaista fiilistä.

–Voitokas ottelu Tahkoa vastaan entisellä kotikentällä Kumilan pesäpallopyhätössä oli kyllä mahtava kokemus, varsinkin kun katsomossa oli paljon tuttuja naamoja, Riikonen myhäili.

Kumilaan saapui yleisöä huikeat 711 henkeä. Pisteet ottelusta kahmi Kankaanpään Maila, joka voitti ottelun lukemin 2–0.

 

 

Lue lisää 15.05.2018 lehdestä