Tarvasjoen koulun oppilaiden puuhaamalla frisbeegolfradalla vietettiin avajaisia

0
Atte Raitaluoma sai kunnian leikata Ilmari Melamiehen ja Ville-Veikko Riikosen pitelemän nauhan frisbeegolfradan avajaisissa.
Atte Raitaluoma sai kunnian leikata Ilmari Melamiehen ja Ville-Veikko Riikosen pitelemän nauhan frisbeegolfradan avajaisissa.

LIETO/Tarvasjoki. Ennakkoluulotonta yritteliäisyyttä, luovaa hulluutta sekä rohkeutta. Kaikkea tätä Tarvasjoen koulun rehtori Outi Nieminen kehui löytyvän viime keväänä peruskoulunsa päättäneistä nuorista, jotka käynnistivät hankkeen frisbeegolfradan saamiseksi Tarvasjoelle.

Heidän aktiivisuutensa ja halunsa vaikuttaa itseä koskeviin asioihin poiki viime vuoden maaliskuussa kuntalaisaloitteen radasta. Liedon kunnan näytettyä vihreää valoa nuoret hankkivat vielä tarvittavat sponsoritkin, ja jo marraskuussa rata oli valmiina. Virallisia avajaisia vietettiin viime perjantaina.

Hanke frisbeegolfradasta lähti liikkeelle yhteiskuntaopintunneilta, joilla opiskeltiin opettaja Elina Rissasen johdolla, miten asioihin voidaan vaikuttaa. Liikunnan- ja teknisentyön opettaja Juuso Laaksonen puolestaan oli mukana radan suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

Lue lisää 08.05.2018 lehdestä