Tarvasjokelainen motoristi kolaroi Loimaalla

0

LOIMAA. Tarvasjokelainen nuorukainen oli osallisena moottoripyörän ja kuorma-autoyhdistelmän välisessä kolarissa Loimaalla Karhulantien ja Turuntien risteyksessä perjantai-iltana. Motoristi kuljetettiin tarkastukseen TYKS:iin.

Onnettomuus sattui, kun Karhulantietä Mellilän suuntaan mennyt ajoneuvoyhdistelmä oli aikeissa kääntyä vasemmalle Turuntielle kohti Loimaan keskustaa. Yhdistelmän kuljettaja ei huomannut Mellilän suunnasta tullutta moottoripyörää.

Autonkuljettaja kertoi motoristilla olleen liikaa nopeutta viidenkympin rajoitusalueella. Motoristi jarrutti voimakkaasti, menetti ajokkinsa hallinnan, kaatui ja liukui päin pysähtyneen yhdistelmän vasenta etupyörää. Moottoripyörää kuljettanut 2000-luvulla syntynyt tarvasjokelainen kuljetettiin tarkastettavaksi sairaalaan. Hän myönsi nopeutensa olleen noin 90 kilometriä tunnissa. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Autonkuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja moottoripyöräilijää törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kolari sattui kello 19.55.