Kesäkuvia houkutellaan mukaan Auran näyttelyyn

0

AURA. Taideyhdistys Ars Auranmaa polkaisee pystyyn kaikille taiteentekijöille avoimen Kesäkuvia-näyttelyn. Ensi maanantaina Auran kirjastossa, Aurasalin Galleriassa otetaan vastaan teoksia jurytettäväksi. Juryttäjänä toimii taiteilija Anu Tuomi.

Niin teosten tekotapa kuin aihekin ovat vapaat. Vaikka näyttelyn nimi on ”Kesäkuvia”, saa aihetta ajatella Ars Auranmaan puheenjohtajan Susanna Joen mukaan hyvin vapaasti: kaikkea, mitä kesästä ikinä mieleen juolahtaakaan.

Teosten ainoat kriteerit liittyvät ikään ja ripustukseen.

–Teos saa olla maksimissaan kolme vuotta vanha, ja sen tulee olla ripustettavissa, Joki selvittää.

Teoksen taakse on myös syytä kirjoittaa yhteystietonsa sekä teoksen tekotapa. Teoksia voi tuoda maanantaina tulleessaan useammankin. Enimmäismäärää ei ole asetettu.

 

Kesäkuvia-näyttelyn töiden vastaanotto maanantaina 2.7. klo 11–16 Auran kirjastossa, Aurasalin Galleriassa. Hylättyjen töiden nouto keskiviikkona 4.7. klo 14–17. Lisätietoa Susanna Joelta 040 556 5467 tai Aulis Heikkilältä 050 557 5602.
Kesäkuvia-näyttelyn avajaiset pidetään keskiviikkona 4.7. klo 16.