Naisten Ykköspesiksen ratkaiseva välierä pelataan torstaina Kumilassa

0
Ensimmäistä kauttaan Ykköspesistä pelaava Pöytyän Urheilijoiden naisten joukkue on edennyt sarjassa välieriin saakka. Torstai-iltana selviää, jatkavatko Pöytyän naiset Superpesiskarsintoihin. Kuva: Timo Kesti
Ensimmäistä kauttaan Ykköspesistä pelaava Pöytyän Urheilijoiden naisten joukkue on edennyt sarjassa välieriin saakka. Torstai-iltana selviää, jatkavatko Pöytyän naiset Superpesiskarsintoihin. Kuva: Timo Kesti

PÖYTYÄ/Kumila. Torstai-iltana selviää pääseekö Pöytyän Urheilijoiden vai Joensuun Mailan joukkue karsimaan noususta naisten Superpesikseen. Naisten Ykköspesiksen neljäs välierä päättyi tiistai-iltana Joensuussa Joensuun Mailan niukkaan 1–0-voittoon.

Molemmat joukkueet ovat nyt napanneet välieristä kaksi otteluvoittoa, joten ratkaiseva viides välierä pelataan torstai-iltana Kumilassa.

Ottelu alkaa Kumilan kentällä torstaina 23.6. kello 17.30.