Pöytyän naisten joukkue nousi murskaluvuin Superpesiskarsintaan

0
Aihetta tuuletukseen: Pöytyän Urheilijat voitti Joensuun Mailan murskaluvuin torstai-iltana ja nousi naisten Superpesiskarsintaan. Kuva: Timo Kesti
Aihetta tuuletukseen: Pöytyän Urheilijat voitti Joensuun Mailan murskaluvuin torstai-iltana ja nousi naisten Superpesiskarsintaan. Kuva: Timo Kesti

PÖYTYÄ/Kumila. Pöytyän Urheilijat voitti torstai-iltana Joensuun Mailan murskaluvuin 2–0 (6–2, 7–2) naisten Ykköspesiksen viidennessä ja ratkaisevassa välierässä. Voiton myötä Pöytyän joukkue lähtee karsimaan noususta Superpesikseen.

Superpesiskarsinta alkaa sunnuntai-iltapäivänä Lappajärvellä, jossa Pöytyä kohtaa Superpesiksen sarjajumboksi jääneen Lappajärven Veikot. Toinen karsintaottelu pelataan keskiviikkoiltana Kumilassa. Kolmas peli on lauantaina 1.9. Lappajärvellä ja mahdollinen neljäs sunnuntaina 2.9. Kumilassa.

 

Superpesiskarsintaottelu pelataan keskiviikkona 29.8. kello 17 Kumilan kentällä.