Auranmaalla jo kolme varmaa eduskuntavaaliehdokasta

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Pitkänen, 44, lähtee Varsinais-Suomen Kokoomuksen ehdokkaana tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Varsinais-Suomen Kokoomus nimesi eduskuntavaaliehdokkaita lauantaina piirikokouksessaan Turussa. Pitkäsen lisäksi nimettiin 15 muutakin ehdokasta, joiden joukossa ovat myös kaikki maakunnan neljä istuvaa kansanedustajaa; Petteri Orpo, Anne-Mari Virolainen, Ilkka Kanerva ja Saara-Sofia Sirén.

Kevään eduskuntavaaleihin on Auranmaalta nimetty jo aiemmin kaksi ehdokasta: kristillisdemokraattien koskelainen ehdokas Annemari Kiekara sekä perussuomalaisten marttilalainen ex-kansanedustaja Lauri Heikkilä.

Ehdokkaita saattaa tulla vielä lisääkin: pöytyäläinen Matti Rajala on ehdolla Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaaksi. Vasemmistoliitto päättää ehdokkaistaan lokakuun aikana pidettävällä jäsenäänestyksellä.