Auranmaalla jo neljä varmaa eduskuntavaaliehdokasta

0

AURANMAA. Pöytyäläinen Matti Rajala on valittu Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. 47-vuotias Rajala on Pöytyän kunnanvaltuutettu ja sivistyslautakunnan jäsen sekä ammattiyhdistysaktiivi ja entinen pääluottamusmies.

Varsinais-Suomen Vasemmistoliitto valitsi 17 eduskuntavaaliehdokastaan jäsenäänestyksellä, jonka tulokset julkistettiin sunnuntaina.

Auranmaalla on nyt neljä varmaa eduskuntavaaliehdokasta. Rajalan lisäksi ehdokkaiksi on nimetty kokoomuksen pöytyäläinen Sanna Pitkänen, kristillisdemokraattien koskelainen ehdokas Annemari Kiekara sekä perussuomalaisten marttilalainen ex-kansanedustaja Lauri Heikkilä.

Ehdokkaita voi tulla vielä lisääkin, sillä muun muassa keskusta ei ole vielä lyönyt lukkoon ehdokkaitaan. Ehdolla keskustan ehdokkaaksi on ainakin marttilalainen Olli-Pekka Aalto. Keskusta päättää ehdokkaistaan 17. marraskuuta.