Haverin vanha koulu meni kaupaksi

0
Haverin entinen koulukiinteistö vaihtaa omistajaa 27 000 eurolla. Kuva: AVL:n arkisto/Jorma Kaarto
Haverin entinen koulukiinteistö vaihtaa omistajaa 27 000 eurolla. Kuva: AVL:n arkisto/Jorma Kaarto

PÖYTYÄ/Haveri. Pöytyän kunnan nettihuutokauppaan asettamalle Haverin entiselle koulukiinteistölle on löytynyt ostaja. Kiinteistöstä jätettiin määräaikaan, perjantaihin kello 12 mennessä neljä tarjousta, joista korkein oli 27 000 euroa. Kunnan asettama pohjahinta oli 25 000 euroa. Tarjoajia oli kaikkiaan kolme.

Kiinteistöön kuuluvat 703 neliön kokoinen koulurakennus, 73 neliön varastorakennus, asfalttipohjainen jääkiekkokaukalo sekä leikki- ja kiipeilyvälineitä. Kiinteistöön kuuluva nurmikenttä on vuokrattu Haverin kyläyhdistykselle vuoden 2030 loppuun saakka. Kiinteistö koostuu kolmesta eri tilasta. Pöytyä lakkautti Haverin koulun keväällä 2015.