Joululaulutervehdys lämmittää mieltä – katso ja kuuntele video

0
Hanna Lamminen, Tiina Reinikainen, Tuula Tammelin ja Tiina Pekkala lauloivat Raija Savikon eteiseen joulun tunnelmaa.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Pöytyän seurakunta antoi jälleen mahdollisuuden joululaulutervehdyksen tilaamiseen tuttaville. Tänä vuonna tilauksen sai tehdä viidestä eri vaihtoehdosta: Tulkoon joulu, En etsi valtaa loistoa, Maa on niin kaunis, Kun joulu on ja Ilouutinen.

Melodisia joulun toivotuksia tilattiin tänä vuonna kaikkiaan 44 laulun verran. Siitä kertyy jo iso summa kirkon lähetystyölle.

–Tänä vuonna rahat kohdennetaan Suomen Lähetysseuran kautta lähetystyöhön kaikkein heikoimmassa asemassa oleville kehitysmaan lapsille, kertoi yhden laulutervehdysporukan puuhanainen Tiina Pekkala.

Hyvää mieltä jaettiin muun muassa riihikoskelaiselle Savikon perheelle. Eteisessä kajahti ilmoille Kun joulu on, En etsi valtaa loistoa ja kuultiinpa jopa encorena Maa on niin kaunis. Eikä siitä tullut lisähintaa, sillä samassa eteisessä sai kuulla laulunsa myös naapuri Jore Hyytiäinen. Lisäbiisi oli siis synergiaetu.
Tuomas Honkasalo