Pöytyän kirkossa kuullaan Lumienkeli-konsertti

0
Snow Angel -konsertissa kuullaan naiskuorojen osaamista. Kuva on kenraaliharjoituksista. Kuva: Helena Heimola

PÖYTYÄ. Pöytyän kirkon joulukonsertissa kuullaan lauantaina vahvaa naiskuoro-osaamista. Snow Angel – Lumienkeli -konsertissa esiintyvät Pöytyän kirkkokuoron naiset, Turun Naispoliisilaulajat, Turun työväenyhdistyksen Föriflikat sekä Lauluyhtye Tuike. Säestyksestä vastaavat sellisti Matti Moilanen ja pianisti Esa Moilanen. Konsertin johtaa kuorojen taiteellinen johtaja director cantus Helena Heimola.

Konsertin pääteos on kanadalaisen Sarah Quartelin viisiosainen teos Snow Angel – Lumienkeli. Se on sävelletty neliääniselle naiskuorolle ja sen ideana on ylistää rakkautta, kauneutta ja sitä suunnatonta voimaa, minkä lapsen ääni voi tuoda tähän rauhattomaan maailmaan. Teos sisältää myös kolme puheosuutta.

Konsertissa kuullaan lisäksi tuttuja joululauluja kuorojen yhdessä ja erikseen esittäminä – yhtenä helmenä Tuiken ja Naispoliisilaulajien esittämä Walking in the Air.

 

Snow Angel – Lumienkeli lauantaina 29.12. klo 18 Pöytyän kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 10 euroa.