Tarvashovi juhlii 50-vuotista taivaltaan myyjäisten ja tanssien merkeissä

0
Tarvashovi oli 1980-luvulla suosittu keikkapaikka. Tarvashovin historian kuuluisimpiin tapahtumiin kuuluu Metallican keikka 14.12.1984. Tuolloin bändi ei tosin vielä nauttinut yhtä suurta maailman mainetta kuin nykyisin. Lehti-ilmoitus on samana päivänä ilmestyneestä Kunnallisesta Viikkolehdestä.

LIETO/Tarvasjoki. Tänä vuonna 50 vuotta täyttävää Tarvashovia juhlistetaan järjestämällä talossa suurjoulumyyjäiset tulevana lauantaina. Illalla on luvassa 50-vuotisjuhla ja tanssit talon kunniaksi.

Tarvashovi on nykyisin Liedon kunnan omistuksessa ja sen tulevaisuudesta on taitettu peistä jo jonkin aikaa.

Talon aikaisemmin omistanut tarvasjokelaisten osakeyhtiö on kuitenkin edelleen olemassa. Osakeyhtiön nimi on nykyisin Tarvashovi Oy. Osakkaina on niin yhdistyksiä kuin tarvasjokelaisia yksityishenkilöitäkin.

–Myyjäisten järjestäminen on yksi tapa kertoa, että osakeyhtiö on edelleen olemassa ja toimii, vaikka se ei enää omistakaan taloa. Nykyisin osakeyhtiön tehtävänä on erilaisten tapahtumien järjestäminen. Harvassa kylässä on kyläläisille omaa osakeyhtiötä, Esa Mustamäki muistuttaa.

Tapahtumia on luvassa myös jatkossa. Toukokuun loppupuolella on tarkoitus järjestää ainakin kirpputoripäivä ja tanssit.

 

Joulumyyjäiset Tarvashovissa lauantaina 15.12. kello 10–16.

 

Lue lisää 11.12.2018 lehdestä