Tarvasjoen liikuntatila on mukana Liedon budjetissa

0
Tarvashovin rapistuminen jatkuu, eikä remonttia ole luvassa. Liikuntatiloja ei tulla Tarvashoviin remontoimaan. Kuva: AVL:n arkisto.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon ensi vuoden budjetti ja lähivuosien taloussuunnitelma pitää sisällään myös Tarvasjoen koulun liikuntatilan rakentamisen. Tosin siitä, mihin tila rakennetaan, ei ole vielä tehty päätöstä.

Ensi vuonna liikuntatila eteneekin vasta suunnittelun verran. Tilojen korjaamista nykyiseen Tarvashoviin ei pidetä taloudellisesti järkevänä.

Kokonaan uusien tilojen suunnitteluun esitetään ensi vuonna varattavaksi 50 000 euroa. Varsinainen rakentaminen sijoittuu vasta vuodelle 2020, sillä hankkeeseen haetaan valtion avustusta. Avustuksen ennakoidaan kattavan 1,45 miljoonan euron rakennuskustannuksista 0,3 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää 14.12.2018 lehdestä