Auran seurakunta varautuu kirkkoremonttiin

0
Jos seurakunnan aikomus käy toteen, Auran kirkkoa remontoidaan tänä vuonna.

AURA. Auran seurakunta lähtee alkavaan vuoteen talousarviolla, jonka investointiosan suuruus on 516 000 euroa. Investoinneista suurin on kirkon remontti. Tosin siihen oli varauduttu jo viime vuonna, mutta hanke ei toteutunut.

Budjettikirjassa mainitaan, että kirkon saneerauksessa uusitaan kirkon sähköjärjestelmä ja koetetaan parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Tavoitteena on myös lain ja suositusten mukainen esteettömyyden toteutuminen.

–Remontin yhteydessä tehdään alttaritaulun, puureliefin ja vanhan ristiinnaulitun maalauksen konservointi, talousarvio lupaa.

Kirkon korjaukseen varaudutaan 400 000 eurolla, kirkon ovien korjaukseen 20 000 ja erityisurakoihin niin ikään 20 000 eurolla.

 

 

Lue lisää 08.01.2018 lehdestä