Elisenvaaran Kesätyörekrymessuilla työnantajat ja -tekijät kohtaavat

0
Abi Leevi Suutari, yrittäjä Hanna Helenius, abi Tuuli Rantanen, opinto-ohjaaja Jarkko Onnela ja abi Tiina Kiiski ovat kaikki sitä mieltä, että kesätyöt ovat tärkeitä niin nuorille kuin työnantajille. Elisenvaaran kesätyörekrymessuilla työnantajat ja -tekijät pyritään saattamaan yhteen.

PÖYTYÄ/Kyrö. Elisenvaaran lukio, Auranmaan nuorkauppakamari sekä Pöytyän ja Auran kunnat järjestävät Elisenvaaran oppimiskeskuksessa tiistaina 5.2. kesätyörekrymessut.

Ensimäistä kertaa järjestettävien messujen tavoitteena on saattaa yhteen kesätyöntekijöitä etsivät työnantajat sekä kesätöitä etsivät nuoret.

Messuille on varmasti tarvetta, sillä Elisenvaarassa on 43 abiturienttia, joista vain kolmella on tällä haavaa kesätöitä tiedossa. Koko lukiossa on 130 oppilasta.

Kasvihuoneyrittäjä ja Auranmaan kauppakamarin aktiivi Hanna Helenius ja Elisenvaaran lukion oppilaanohjaaja Jarkko Onnela toivovat, että mahdollisimman moni työnantaja tulisi messuille esittäytymään.

–Ei tarvitse olla edes ständiä. Riittää kun tulee itse paikalle. Messut eivät myöskään velvoita työnantajia mihinkään eikä kesätyöntekijöiden tarpeen tarvitse olla edes suuri.

 

Kesätyörekrymessut Elisenvaarassa tiistaina 5.2. klo 14 alkaen.

 

Lue lisää 22.01.2019 lehdestä