Oripään 150-vuotisjuhlinta pitää koko kunnan liikkeessä

0

ORIPÄÄ. Oripään kunnan 150-vuotisjuhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivänä järjestettävään juhlaan ja kunnan historiakirjan julkistamiseen, mutta sen lisäksi koko vuodelle on luvassa useita kymmeniä erilaisia tapahtumia. Mukaan mahtuu sopivasti myös Okra.

Osa talveksi suunnitelluista tapahtumista edellyttää suotuisia kelejä. Näihin kuluvat ainakin lumikirkko ja kuutamohiihto.

Oripääläisten yhdistysten ja yhteisöjen edustajat kokoontuivat keskiviikkoiltana sovittamaan yhteen juhlavuodeksi suunnittelemiaan tapahtumia. Varsinkin erilaisia liikunta- ja urheilutapahtumia on luvassa runsaasti. Joukossa on niin huhtikuinen 40-vuotiaiden miesten SM-lentopallokisa kuin toukokuinen Unelmien liikuntapäiväkin. Silloin tavoitteena on 150 minuutin jumppa.

Jo päätettyjen tapahtumien lisäksi luvassa on vielä paljon muutakin.

 

 

Lue lisää 11.01.2019 lehdestä