Uusi pienkerrostalo kohosi Auran ytimeen

0
Pienkerrostalo Auran Jokihovi on valmistunut Turuntien varteen, Aurajokirannan tuntumaan.

AURA. Auran ydinkeskustan asuntokanta on kasvanut yhdeksän asunnon puurunkoisella pienkerrostalolla. Kaksikerroksisen rakennuksen varustukseen kuuluu myös esteettömän kulkemisen turvaava sisähissi toiseen kerrokseen.

Kerrostaloja on Auranmaalle noussut harvakseltaan. Auran Jokihovia markkinoivan Tiliauran toimitusjohtaja Arto Savikangas arvioi, että edellinen lie ollut Riihikosken kerrostalo, joka on kutakuinkin samaa kokoluokkaa nyt valmistuneen Jokihovin kanssa.

–Tässä Turuntien varrella on tarjolla helppoa ja huoletonta asumista ihan Auran palvelujen vieressä. Julkiset liikenneyhteydetkin ovat varsin hyvät. Linja-autopysäkki on aivan vieressä, Savikangas kertoo.

Yksi asunto on jo tehnyt kauppansa. Kaksi esittelyä on osoittanut, että ainakin kiinnostusta uudiskohde herättää.
Jokihovin asuntovalikoima yltää 55 neliön kaksioista 85,5 neliön neliöön.

 

Lue lisää 18.01.2019 lehdestä