Elisenvaaran ja Kosken abit säväyttivät iskulauseillaan

0
Elisenvaaran abiturientit ovat kyselleet Googlelta oleellisia kysymyksiä.

KOSKI, PÖYTYÄ/Kyrö. Lukioon vielä ahertamaan jäävillä oli Koskella tänä vuonna tavallista enemmän urakkaa, sillä abiturienttien joukko oli tavallista monilukuisempi. Ajelulle tarvittiin torstai-iltapäivänä kaksi kuorma-autoa, ja tuolinkantajat saivat ahertaa hiki hatussa. Koskellahan abit perinteisesti kannetaan riemusaatossa ulos opinahjostaan.

Koskella abien verbaalivirtuoosit olivat ottaneet inspiraatiota muun muassa televisio-ohjelmista. Haluatko miljonääriksi -tyyliin kysymys kuului: ”Haluatko ylioppilaaksi?” Hyvin oli oppi mennyt perille, sillä yksi oljenkorsi kuului ”kilauta Mirjalle” ja toinen ”kysy ryhmänohjaajalta”.

Kosken abiturientit olivat saaneet inspiraation Haluatko miljonääriksi -ohjelmasta.

Elisenvaaran abien kuorma-autojen kylkiin ripustamat lakanat kertoivat muun muassa siitä, että toivoa on vaikeuksista huolimatta. Ainakin jos jotakin pitää päätellä lakanasta, joka esitti Elisenvaaran rakennustyömaata tekstillä ”toiset meistä sentään valmistuu”.

Kaikkien tiedonjanoisten sankari Google oli innoittajana toisessa lakanassa, missä etsittiin vastausta muun muassa siihen, kuinka nukkua yhdeksän tuntia kolmessa tunnissa.

 

Lue lisää 15.02.2019 lehdestä