Koskella kaikui helpotuksen huokaus: Kestikaralle löytyi uusi yrittäjä

0
Seniorikaraoken vakiokävijät Esko Korpiniitty sekä Terttu ja Heikki Kujala huokaisivat helpotuksesta, kun selvisi, etteivät illanvietot Kestikarassa päättyneet lauantaihin.

KOSKI. Ravintola Kestikarassa istui lauantai-iltana huojentunutta väkeä. Kylällä liikkunut huhu Kestikaran myymisestä piti kyllä paikkansa, mutta helpotuksen huokaukset sai aikaan tieto siitä, että ravintolatoiminta tulee jatkumaan tiloissa jatkossakin.

16 vuotta koskelaisia ravintola Kestikarassa palvellut Pasi Vuolle pistää nyt pillit pussiin ja suuntaa uusille urille saatuaan ravintolasta ostotarjouksen.

Ravintola Kestikaran kiinteistön on ostanut Kimmon hallit -niminen yritys, jonka takaa löytyy kuusjokilainen yrittäjä Kimmo Kunnia. Hän kertoo olevansa sen verran koskelainen, että on käynyt syntymässä siellä, mutta muuttanut pois kuitenkin jo puolivuotiaana.

Uudeksi ravintolayrittäjäksi vuokralle Kestikaraan on tulossa Tanjan Herkkunurkan Tanja Leino, joka on tähän saakka pitänyt Liikekoskessa pitopalvelua ja lounaskahvilaa.

–Tarkoitus on nyt yhdistää nämä kaksi yritystä. Jatkan edelleen pitopalvelun ja lounaskahvilan pyörittämistä, mutta nyt Kestikaran tiloissa. Ravintola puolestaan tulee olemaan auki perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 02.00 yöllä, Leino kertoo uusista kuvioistaan.
Sari Holappa

 

Ravintola Kestikarassa Pasin tarjoamat läksiäiskahvit tiistaina 19.2. kello 12–15.
Ravintola avaa jälleen ovensa maanantaina 4. maaliskuuta.

 

Lue lisää 19.02.2018 lehdestä