MARTTILA. Marttilassa on polkaistu pystyyn Parasta Marttilasta -valokuvauskilpailu. Valokuvakisan kilpailuaika on helmikuun alusta kesäkuun alkuun. Kilpailukuvien pitää olla Marttilassa viime tai tänä vuonna otettuja. Kuvan ottajalla täytyy olla kuvaan täydet oikeudet. Yksi osallistuja voi osallistua kilpailuun enintään viidellä kuvalla.

Marttilan kunta saa oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyä kuvaa kunnan viestinnässä ja vaikkapa kuntastrategian viestinnässä.

Kuvat ja kuvaajan yhteystiedot lähetetään sähköpostiosoitteeseen kunta@marttila.fi. Kilpailun voittajat julkistetaan ja palkitaan kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä kesäkuussa.

Palkintoina on luvassa neljälle palkitulle lahjakortteja marttilalaisiin yrityksiin.

Marttilan kunnanhallitus hyväksyi Parasta Marttilasta -valokuvauskilpailun säännöt ja nimesi raadin, joka päättää kilpailun voittajat. Raatiin nimettiin Carita Maisila, Taina Jurttila-Nurminen, Mika Sahlström, Liisa Grönroos ja Pasi Björk.