14,5 metriä marttilalaista yrittäjyyttä näkyy hyvin Kymppitielle

0
Ylimmäisenä tornissa sijaitsevaan valotaulun tulee todennäköisesti vielä lämpötilan näyttö.

MARTTILA. Marttilantien ja Kymppitien risteyksen tuntumaan noussut uusi mainostorni on kiinnittänyt monen huomion.

Tornia on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Sen rakentamiselle oli pitkään myös kaavallisia esteitä, mutta ne poistuivat vuonna 2009 tehdyn kaavamuutoksen myötä. Itse torni on valmis ja kaikki kaksitoista mainospaikkaa on myyty Marttilassa toimiville yrityksille, mutta maa-alueen maisemointi on vielä tekemättä.

Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila sekä yrittäjät Anna-Maija Virtanen ja Vesa Kallio ovat iloisia, että pitkään suunniteltu Marttilan maamerkki on viimein pystyssä.

–Torni tehtiin suureksi osaksi talkoilla, joten kustannukset pysyivät maltillisina. Korkeutta tornilla on 14,5 metriä ja se valaistaan hämäräkytkimellä, Vesa Kallio kertoo.

Marttilan teollisuusalueella tapahtuu muutenkin. Teollisuusalueen yritykset tekevät toimintaansa tunnetuksi avoimien ovien päivänä lauantaina 27. huhtikuuta. Päivään osallistuvat Auranmaan Autohuolto, Aalto Rakennus/Takkacenter, Marttilan pyörä ja koneliike, TJ tekniikka, Kerko ky, Iipuu, Terco engineering ja Auranmaan Teräspaaluttajat.

Alueelta on tulossa suora tieyhteys Salontielle Pikkulämpimän kohdalle. Uusi yhteys avataan lauantaina osana tapahtumaa. Eeva Korimäki leikkaa nauhan kello 10.30.

 

Lue lisää 26.04.2019 lehdestä