Mellilässä sattui raju nokkakolari

0

LOIMAA/Mellilä. Mellilässä sattui maanantaina aamupäivällä kahden henkilöauton nokkakolari, jonka seurauksena kolme henkilöä vietiin kolaripaikalta tarkastukseen Loimaan sairaalaan. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti. Törmäys tapahtui Karhulankyläntiellä, noin puoli kilometriä Mellilästä Loimaan suuntaan.

Kolari sattui, kun äskettäin kortin saanut 18-vuotias nuorukainen ajoi sen verran kovaa ylinopeutta, että kohti Mellilän keskustaa mennessään hän oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto heittelehti pitkin tietä. Lopulta se törmäsi vastaan tulleen auton etukulmaan.

Nuorukaisella, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja joka määrättiin saman tien väliaikaiseen ajokieltoon, oli kyydissään etupenkillä noin 20-vuotias nuori mies. Toisessa autossa oli ainoastaan sen 60-vuotias kuljettaja. Ajoneuvot vaurioituivat pahoin.