Oripää saa uuden liiketalon

0
Oripään liiketalo nousee näihin peltomaisemiin Shellin huoltoaseman viereen.

ORIPÄÄ. Pitkään valmistelu liikerakennushanke Oripään keskustassa toteutuu. Kantatien 41:n risteyksen tuntumaan nousee yli tuhannen neliön suuruinen kauppakiinteistö. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, liiketalo avaa ovensa noin vuoden kuluttua.

Oripään kunta rakennuttaa aluksi uuden tien liikekiinteistön ja Shellin tontin väliin. Kadun ja alueen infran rakentaminen on tarkoitus aloittaa toukokuussa. Hankkeen rakennuslupa on kunnassa vireillä.

Liikerakennus on Priima-Yhtiöitten koostama kokonaisuus, johon tulevat käyttäjiksi Kesko Oyj ja Oripään kunta. Kiinteistöön tulee uuden konseptin mukainen K-market sekä muita toimitiloja.

Kunnan vuokraamiin tiloihin on kaavailtu kahvila-ravintolaa ja muita palveluja. Pysäköintitilaa on tulossa sekä liikerakennuksen pihalle että kadun varteen. Hankkeen rakennuttaja on lietolainen RFS-Kiinteistöt Oy.

 

Lue lisää 12.04.2019 lehdestä