Auran Vaihtokalusteen myymälä avaa taas ovensa

0
Huonekalukauppias Veli-Matti Arvola avaa Auran Vaihtokalusteen myymälän neljän kuukauden tauon jälkeen. Liikkeen valikoima painottuu sohviin, sänkyihin ja patjoihin.

AURA. Nelisen kuukautta kiinni ollut huonekaluliike Auran Vaihtokaluste Oy:n myymälä avaa ovensa uudelleen kesäkuun alussa. Huonekalukauppa palvelee Auran Huuskantiellä samassa paikassa kuin ennenkin tuttujen yrittäjien voimin.

–Nettikauppaa olemme tehneet koko ajan. Myymälä avataan uudestaan, koska asiakaspalaute on ollut myönteistä ja rohkaisevaa, kauppias Veli-Matti Arvola kertoo.

Liikkeen konseptikin säilyy kutakuinkin ennallaan, joskin painopiste on entistä enemmän niin sanotussa pehmeässä tavarassa: sohvissa ja patjoissa. Hintakilpailukyvystä on tarkoitus pitää visusti huolta muun muassa erilaisilla kampanjoilla.

 

Lue lisää 24.05.2019 lehdestä