Kerro kesätapahtumastasi Kesälehden tapahtumakalenteriin

0
Viime heinäkuun alussa auralaisilla lehmillä oli ihmettelemistä, kun Auranmaan Nuorkauppakamarin järjestämän Aurajoki SUP -tapahtuman osallistuja lipui pitkin Aurajokea. Mitähän ihmeteltävää lehmille tulevana kesänä järjestetään? Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo

AURANMAA. Oletko järjestämässä ensi kesänä taidenäyttelyä, puuhaamassa kesäteatteriesitystä, konserttia, toritapahtumaa tai vaikkapa peuhupäivää?
Haluatko tapahtumasi mukaan Auranmaan Viikkolehden Kesälehden maksuttomaan tapahtumakalenteriin?

Auranmaan Viikkolehti julkaisee Kesälehdessään tapahtumakalenterin, johon kootaan nyt tietoja. Kalenteriin pääsevät mukaan ne yhdistysten, seurojen ja muitten yleishyödyllisten yhteisöjen järjestämät auranmaalaiset tapahtumat, jotka ovat kaikille avoimia (eivätkä ole liiketaloudellista toimintaa).

Kerro tapahtumastasi lyhyesti ja napakasti. Mainitse tapahtumapaikka, päivämäärä ja kellonaika sekä luonnehdi lyhyesti minkälainen tapahtuma on kyseessä. Kerro myös mikä taho tapahtuman järjestää sekä omat yhteystietosi.

Lähetä tiedot Viikkolehden toimitukseen (toimitus@avl.fi) sähköpostitse viimeistään 20.5. mennessä. Tapahtumapalsta on maksuton.

Lähetä tiedot osoitteeseen: toimitus@avl.fi
(Laita viestiin tunnus ”kesäkalenteri”)

Esimerkki siitä, miten tapahtumatiedot kannattaa ilmoittaa:
3.7. X:N estradilla kello 18.30 teatteriryhmä esittää musiikkipitoisen näytelmän: Tänä iltana täällä tänään, vapaa pääsy. Ohjelmassa on arvontaa. Buffetista saa ostaa kahvia ja piimää. Järjestää X:n kyläyhdistys.
4.7. Rantapäivät Kuivalammella kello 12–19. Ota oma uimarengas ja pyyhe mukaan! Järjestää Kuivaharjoittelijauimarit ry.
5.7. Perinnepäivä Jeppusen aitassa kello 12 alkaen. Pokasaha raikaa. Järjestää Jeppusen sukuseura.
7.7. Nurmikkojooga kaikenikäisille kunnanviraston pihanurmikolla kello 18–19. Järjestää Kurttilan Mannat.

Auranmaan Viikkolehden Kesälehti ilmestyy perjantaina 7.6.