KOSKI. Valtakunnallinen Suomi Meloo -tapahtuma ulottuu myös Koskelle. Tapahtuma saapuu Somerolle ja Koskelle torstaina. Mukaan on eri joukkueissa ilmoittautunut 300 henkilöä, joten Paimionjoella tullaan näkemään melkoisesti kanootteja ja kajakkeja.

Tapahtuma lähti liikkeelle lauantaina Kihniöstä. Viikonvaihteessa ja alkuviikosta melottiin Pirkanmaalla, tiistaina melojat siirtyvät Hämeeseen. Torstaina on Varsinais-Suomen vuoro.

Paimionjoki-yhdistyksen toiminnanjohtaja Sanna Vesa kertoo melojien lähtevän Somerolta torstaina jo aamukuudelta. Yhdeksältä he pitävät Rantatuvalla puolen tunnin tauon ja jatkavat sitten Hovirinnan padolle. Sieltä melojat lähtevät kello 13 kohti Kosken Myllyrantaa, jonne on tarkoitus saapua kello 17.

Melojat viipyvät Myllyrannassa puolitoista tuntia, joten yleisölläkin on hyvää aikaa tulla seuraamaan tapahtuman tunnelmaa.

Melojat jatkavat matkaa Myllyrannasta kello 18.30 viimeiselle Paimionjoen etapille. Se päättyy iltayhdeksältä Westaksen sahalle.