Auto syttyi Aurassa tuleen törmättyään valopylvääseen

0
Aurassa, Kantatie 41:llä, Auran ABC:n lähellä sattui varhain tiistaiaamuna onnettomuus, jossa auto törmäsi valopylvääseen. Vakavimmilta vammoilta kuitenkin säästyttiin, vaikka auto tuhoutui täysin. Kuva: Simo Päivärinta

Aura. Tiistaiaamuna ennen kello kuutta Kantatie 41:n, Auran ABC:n lähellä törmäsi henkilöauto valopylvääseen ja ajautui siitä ojaan. Törmäyksen seurauksena valopylväs katkesi ja auto syttyi tuleen.

Autoa kuljetti ulkomaalainen henkilö ja hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa. Vakavimmilta loukkaantumisilta vältyttiin, ja ainoastaan kuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi. Tapahtumahetkellä vettä oli satanut reilusti ja tie ollut märkä. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Silminnäkijän mukaan auton ovet lensivät auki, kun se syttyi palamaan. Palon seurauksena ajoneuvosta jäi jäljelle vain metallirunko.

Liikenne saatiin sujumaan taas normaalisti noin kello seitsemän aikaan aamulla.