Kortittomia rattijuoppoja kiinni Pöytyältä

0

PÖYTYÄ/Kyrö, Yläne. Pöytyältä tavoitettiin sunnuntaina kaksi törkeästä rattijuopumuksesta epäiltyä kuskia. Molemmissa tapauksissa epäilty rattijuoppo ajoi poliisiautoa vastaan.

Kyrössä partio oli puolen päivän tienoilla palaamassa toisesta tehtävästä, kun se päätti pysäyttää vastaan tulleen henkilöauton.

Keski-ikäisen turkulaisnaisen puhallustulos antoi aiheen kuljettaa hänet tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos, 0.85 mg/l viittaa törkeään rattijuopumukseen. Lisäksi naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Iltakahdeksalta Säkyläntietä Turkuun päin menossa ollut poliisipartio päätti pysäyttää vastan tulleen henkilöauton.

Sitä kuljettaneen säkyläläisen miehen todettiin olevan ajokiellossa. Puhallusalkometrin tulos 1,38 promillea tarkentui tarkkuusalkometrissä 0,66 mg/l tulokseksi, joten miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.