Okrassa yli 80 000 kävijää

0
Auran, Kosken ja Marttilan yhteisellä osastolla pääsi silittelemään miniaaseja. Kosken kunnan tekninen johtaja Mikko Salmi oli keskiviikkona paikalla tyttärensä Hillevin, 3, kanssa.

Oripää. Okra keräsi viime vuoden tapaan yli 80 000 kävijää. Ruuhkaisin päivä oli jälleen lauantai, jolloin vierailijoita oli päälle 26 000. Perjantaina sen sijaan koettiin pientä yleisökatoa, joka johtui ennustetuista vesisateista.

– Kyllä varmaan 7000 kävijää jätti tulematta sade-ennusteiden takia, vaikka Oripäässä ei satanut koko päivänä, harmittelee näyttelypäällikkö Jukka Isotalo.

Tämän vuoden yllätysvierailusta vastasi tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka ilmoitti tulostaan juuri ennen tuloaan.

– Hän soitti Kultarannasta lähtiessään, että olen tulossa, naurahtaa Isotalo ja sanoo Niinistön olleen nyt ensimmäistä kertaa Okrassa, vaikka kutsu onkin joka vuosi lähtenyt.

Isotalo sanoo näyttelyn onnistuneen 100 prosenttisesti, ja kaikki toimi hyvin.
– Kaikki pelasi täällä hyvin: liikennejärjestelyt, ravintola, lipunmyynti, hän kiittelee talkooväkeä.

Kaikille avoin Okran kiitoskonsertti järjestetään Oripään lentokentällä keskiviikkona 7.8. Esiintyjinä ovat muun muassa Valtteri Torikka, Johanna Försti ja Ari Rasilainen.