Elisenvaaran yrittäjyyskurssin kahvila aloittaa ensi viikolla Auraamossa

0
Valentiina Hirvensalo, Lotta Härkönen, Pauliina Puisto, Einari Arvola ja Riina Rautio pyörittävät Auraamossa kahvilaa kerran viikossa 11.11. allkaen ja kirppistä kerran kuussa.

AURA. Paras tapa tutustua yrittämiseen on perustaa yritys. Näin tekivät Elisenvaaran lukion toisen vuosikurssin opiskelijat, jotka valitsivat yrittäjyyskurssin ohjelmaansa.

Viime viikolla virallisesti perustettu NY Kahvitupa pyörittää Auraamossa kahvilaa kerran viikossa maanantai-iltaisin klo 16–19. Kahvilan avajaisia vietetään ensi maanantaina 11. marraskuuta. Lisäksi yritys pyörittää Auraamossa kirpputoria yhtenä sunnuntaina kuukaudessa.

–Tarkoitus on, että vuorossa on aina kaksi kerrallaan. Aiomme itse myös valmistaa kahvilassa myytävät tuotteet, kertoo NY Kahvituvan hallituksen puheenjohtaja Lotta Härkönen, joka vastaa myös markkinoinnista.

Rooleja ja vastuualueita on muutekin mietitty valmiiksi ja esimerkiksi kirjanpito on tarkoitus hoitaa itse. Einari Arvola on toimitusjohtaja, Valentiina Hirvensalo tiedotuspäällikkö, Riina Rautio tuotantopäällikkö ja Pauliina Puisto myyntipäällikkö.

 

NY-Kahvitupa on avoinna 11.11. alkaen Auraamossa maanantaisin kello 16–19.
Kirpputori Auraamossa sunnuntaina 17.11. ja 15.12. kello 11–15.

 

Lue lisää 05.11.2019 lehdestä