Marttilan Nuorisoseurantalo juhlii sataa vuottaan

0
Merja Tuominen, Ann-Marie Vähä-Piikkiö, Karri Rannikko, Risto Tuominen ja Petri Prusila ovat kaikki mukana etkojen Oopperan Ummetuksessa. Näyttämön jatkeeksi tehdyille tilapäisille levennyksille on silloinkin käyttöä.

MARTTILA/Ollila. Marttilan Nuorisoseuran Itsenäisyyspäivän etkot 3.0. järjestetään tänä vuonna sen verran ajoissa, ettei iltamien perusteellinenkaan vietto tunnu hiusjuurissa enää itsenäisyyspäivänä. Samalla juhlitaan Nuorisoseurantalon satavuotista olemassaoloa. Talolle halutaan myös pitkä ikä tulevaisuudessa, joten sen seuraava kunnostusprojekti alkaa jo ensi kesänä, toivon mukaan Suomen Kotiseutuliitolta haetun avustuksen turvin.

–Etkot ovat perinteiset iltamat pöytätansseineen, luonnehtii seuran tuore puheenjohtaja Ann-Marie Vähä-Piikkiö.

Tämänkertaisten etkojen pienoisnäytelmä Oopperan ummetus on Merja Tuomisen käsialaa. Luvassa on puolituntinen hupailu siitä, mitä tapahtuu, kun kaikki on Oopperassa enemmän tai vähemmän ”ummessa”. Musiikkiakin näytelmässä on, mutta oopperasta se on kaukana.

Iltamaohjelmaan kuuluu myös tanhuja sekä marttilalaisten oma, hyvin vapaasti alkuperäistä tekstiä seuraava Tiernapojat-näytelmä.

 

Itsenäisyyspäivän Etkot Marttilan Nuorisoseurantalolla lauantaina 30.11. kello 19–00.30.

 

Lue lisää 29.11.2019 lehdestä