Luontokapinetin näyttelyn kehittämiseen 20000 euroa valtion rahaa

0
Luontokapinetin nykyistä näyttelyä tullaan uudistumaan valtion varoin. Kuva: AVL:n arkisto.

PÖYTYÄ/Yläne. Pöytyän kunnan omistaman Yläneen Luontokapinetin näyttelyn kehittämiseen on myönnetty 20 000 euroa valtion rahaa. Luontokapinetti on yksi niistä kohteista, joihin eduskunnan valtiovarainvaliokunta jakoi niin sanottuja joululahjarahoja eli valtion ensi vuoden talousarvioon tehtyjä lisäyksiä.

Valtiovarainvaliokunnan varsinaissuomalaiset kansanedustajat Eeva-Johanna Eloranta (sd.) ja Esko Kiviranta (kesk.) ovat tyytyväisiä valtiovarainvaliokunnan tekemiin lisäyksiin. Luontokapinetin lisäksi kohteita on Varsinais-Suomessa muutamia. Valtion ensi vuoden talousarvio hyväksytään ensi viikolla eduskunnan täysistunnossa.

Kiviranta on valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja. Hän on myös sivistys- ja tiedejaoston puheenjohtaja, verojaoston jäsen ja maatalousjaoston jäsen. Eloranta on valtiovarainvaliokunnan varajäsen, sivistys- ja tiedejaoston jäsen sekä maatalousjaoston jäsen.