Tarvasjoen tulevaisuus huolestuttaa – Kuulemistilaisuuteen pääsee bussikyydillä

0
Yksi tarvasjokelaisten huolenaiheista on koulu ja sen yhteyteen suunnitteilla oleva liikuntatila, jota moni pitää liian pienenä.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoki nousuun -nimellä sunnuntaina hyvinvointikeskuksessa järjestetty suunnittelupalaveri keräsi paikalle parisenkymmentä tarvasjokelaista keskustelemaan Tarvasjoen tulevaisuudesta. Paikalla oli niin valtuutettuja, eri yhdistysten aktiiveja kuin muuten vain asuinpaikkansa tulevaisuudesta huolestuneita kuntalaisia.

Tapahtuman pontimena oli tiistaina kello 18 Liedon kunnantalolla järjestettävä kuntalaisten keskustelu- ja kuulemistilaisuus.

Liedon päätöksenteko ei palaverissa kovin mairittelevia mainintoja kerännyt, mutta moni painotti, että tulevaisuutta pitää rakentaa yhteistyössä Liedon päättäjien kanssa.

Yhtenä ratkaisuna pohdittiin vaihtoehtoa, että tarvasjokelaiset yhdistykset ehdottaisivat Liedon kunnalle yhteistyötä uuden liikuntahallin rakentamisessa, jolloin siitä olisi ehkä mahdollista saada suurempi kuin nyt suunnitteilla oleva.

–Yhdistysten pitää tiivistää yhteistyötä ja näyttää Lietoon päin, että Tarvasjoella on edelleen talkoohenki voimissaan ja meistä on moneksi, vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Aino Nurmi painotti.

 

Kuntalaisten keskustelu- ja kuulemistilaisuus järjestetään tiistaina 10.12. kello 18–20 Liedon kunnantalon valtuustosalissa. Suurilan kyläyhdistyksen tilaama bussi lähtee K-Market Taatelin edestä kello 17.15. Kyytiin pääsee ilmaiseksi niin monta kuin bussiin mahtuu. Tilaisuuden aiheina muun muassa talouden sopeuttaminen, Tarvasjoen liikuntakeskus ja uimahalli sekä kouluverkkoselvitys.

 

Lue lisää 10.12.2019 lehdestä