Tarvasjokelaisilta selvä viesti Liedon johdolle: ”Näpit irti Tarvasjoen palveluista!”

0
Liedon kunnantalon valtuustosaliin tuotu kyltti käski jättämään Tarvasjoen palvelut rauhaan.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunnanjohtaja Esko Poikelan koolle kutsumassa keskustelu- ja kuulemistilaisuudessa Liedon kunnantalon valtuustosalissa kuultiin tiistai-iltana useita tulikivenkatkuisia vastalauseita kunnan talouden sopeuttamissuunnitelmia eli käytännössä palveluiden karsimisia kohtaan.

Täydellä bussilastilla paikalle saapuneet tarvasjokelaiset antoivat varsin suoraa palautetta päättäjille: ”Näpit irti Tarvasjoen palveluista!”, luki saliin tuodussa kyltissä, joka tiivisti lyhykäisyydessään tarvasjokelaisten terveiset valtuustosalin edessä istuneelle kunnan johtoportaalle.

Salissa kuultiin useita puheenvuoroja liikuntatilojen ja -mahdollisuuksien puolesta.
Suurilan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Satu Raassina-Perttusen tilaisuuteen tuoma 11 tarvasjokelaisen yhdistyksen tekemä kuntalaisaloite toi esiin huolen muun muassa liikuntamahdollisuuksien supistamisesta.

–Moni säästökohteista keskittyy kuntalaisten liikkumiseen. Se on pitkällä aikavälillä järjettömin säästökohde. Kunnan päättäjien ja virkamiehien tulisi nähdä se potentiaali, joka Tarvasjoella on, aloitteessa tuotiin esiin.

 

Lue lisää 13.12.2019 lehdestä