Auran entisiin Salen tiloihin uutta liike-elämää

0
Merja Heiskasen Tassupuoti ja Heidi Ahlgrenin Auran Aarteet ovat vieretysten, mistä yrittäjät uskovat olevan monenlaista hyötyä.

AURA. Kirpputori Auran Aarteet viettää lauantaina avajaisia uusissa tiloissaan Aurankeskuksessa. Salen muuton jälkeen pitkään tyhjillään olleet tilat on jaettu kahtia ja suurimman osan niistä on vuokrannut käyttöönsä jo Auran ulkopuolellakin hyvin tunnettu kirpputori.

Lauantain yhteisiä avajaiskahveja Auran Aarteiden kanssa juodaan lemmikkitarvikekauppa Auran Tassupuodissa. Vaikka liikkeen nimi viittaakin kissoihin ja koiriin, Tassupuodissa on tarjolla muonaa ja muuta tarvittavaa myös muille lemmikeille.

Tassupuodin yrittäjä Merja Heiskanen on iloinen siitä, että hänelle tarjoutui mahdollisuus liiketiloihin toisen yrittäjän vieressä. Tämä voi lisätä asiakasmäärää ja myös helpottaa yksinyrittäjän käytännön toimia.

Auran Aarteiden yrittäjä Heidi Ahlgren ja Tassupuodin Merja Heiskanen suunnittelevat myös yhteisiä tapahtumia ”kauppakujaan”, joka muodostuu näyteikkunoiden ja Auran Aarteiden liiketilan väliin.

–Asiakkaat pääsevät näin liikkeestä toiseen käymättä ulkona, Ahlgren selvittää. Kauppakujalla, samoin kuin kiinteistön pihallakin yrittäjät voivat myös järjestää erilaisia yhteisiä tapahtumia.

 

Lue lisää 10.01.2020 lehdestä