Koskentien risteyksessä kolaroitiin

0

KOSKI. Kaksi henkilöä loukkaantui lievästi henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon kolarissa Koskella keskiviikkoillalla puoli seitsemän jälkeen. Autot törmäsivät toisiinsa kymppitien ja Koskentien risteyksessä. Onnettomuuden jälkeen liikenne kymppitiellä oli hetken aikaa poikki pelastustöiden sekä tielle kaatuneen valaisinpylvään vuoksi. Myöhemmin aamuyöllä tie suljettiin uudelleen yhdistelmäajoneuvon nostotyön vuoksi. Nostotyötä jatketaan vielä torstaina iltapäivällä.

Onnettomuudessa loukkaantunut henkilöauton kuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi. Yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa hoidettiin tapahtumapaikalla.

Onnettomuus sattui, kun Koskentieltä tullut henkilöauton kuljettaja ei onnistunut pysähtymään risteykseen, vaan auto liukui kymppitiellä Forssan suuntaan ajaneen yhdistelmäajoneuvon eteen. Nopeutta henkilöautolla ei ollut paljon, mutta tapahtumahetkellä keli oli poliisin mukaan liukas.

Ajoneuvot suistuivat törmäyksen jälkeen ulos tieltä, jolloin yhdistelmäajoneuvo katkaisi valaisinpylvään. Yhdistelmän vetoauto jäi pystyyn, mutta peräkärry kaatui ojaan.

 

Uutista korjattu kello 12.43. Alkuperäisessä uutisessa kerrottiin virheellisesti ajoneuvoyhdistelmän olleen matkalla Turun suuntaan.