Rallisprint kisataan helmikuussa

0
Viime vuonna OP Rallisprint ajettiin tammikuun lopussa. Rallin kiistaton kuningas oli tuolloin ratasuunnittelustakin vastannut Erkka Korpiaho, joka pöllytti lunta oikein kunnolla nelivetoisella Mitsubishi Lancerillaan.

MARTTILA. Jo perinteeksi muodostunut autourheilun merkkitapahtuma OP-Rallisprint on tarkoitus ajaa helmikuun puolivälissä Marttilassa Erkka Korpiahon rakentamalla radalla.

Kisa on tavallisesti käyty jo tammikuussa, mutta poikkeuksellisen leudon alkutalven takia Salon Urheiluautoilijat päätti siirtää sen sunnuntaille 16. helmikuuta.

Kilpailussa jaetaan pisteitä HRT-rallisprint -sarjan sekä Alue 7:n mestaruuspisteitä. Vauhtiurheilun juhlaa jakavat Erkka Korpiaho Racing Circuit -radalla Niittysuontiellä rallisprint-kaluston lisäksi crosskart-ajokit.