Auran ja Pöytyän Hammaskeijuviikolla hammaspeikot kesytetään kilteiksi

0
Hammaskeiju harjoineen saa hammaspeikotkin kilteiksi.

AURA, PÖYTYÄ. Hammaskeiju kavereineen vierailee ensi viikolla Yläneen, Auran, Kyrön ja Riihikosken kirjastoissa. Erityisesti 4–7-vuotiaille lapsille suunnatussa Hammaskeijuviikon tapahtumassa kerrotaan hammasterveydestä monelta kantilta.

Luvassa on hammashoitolan väestä kootun teatteriryhmän esittämä runsaan 15 minuutin nukketeatterinäytelmä siitä, miten Hammaskeiju kesyttää suussa jylläävät hammaspeikot ihan kilteiksi. Aikuisille on tarjolla myös muuta tietoa hammasterveydestä ja sähköhammasharjan oikeasta käytöstä.

Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikenikäiset hammasterveydestä kiinnostuneet. Esikoulujen ja varhaiskasvatuksen 4–5-vuotiaat tulevat joukolla esitystä seuraamaan, mutta hammashoitaja Päivi Koskinen toivoo, että myös kotona hoidettavien lasten vanhemmat innostuisivat aiheesta.

 

Hammaskeijuviikko Yläneen kirjastossa maanantaina 3.2. klo 12–15, Auran kirjastossa tiistaina 4.2. klo 11–15, Kyrön kirjastossa keskiviikkona 5.2. klo 10–14 ja Riihikosken kirjastossa torstaina 6.2. klo 10–14.