Niiniaho hakee Nousiaisiin

0
Tarvasjoen kappalainen Outi Niiniaho hakee Nousiaisten kirkkoherran virkaa. Niiniaho kuvassa Minna Mäkisen kanssa. Kuva: Arkistokuva/ Virpi Koskinen

LIETO/Tarvasjoki, NOUSIAINEN. Tarvasjoen kappeliseurakunnan kappalainen Outi Niiniaho hakee Nousiaisten kirkkoherran virkaa. Niiniaho on toiminut ennen Tarvasjoen ja Liedon seurakuntaliitosta Tarvasjoen seurakunnan kirkkoherrana. Talvesta 2015 syksyyn 2017 Niiniaho työskenteli Kosken vt. kirkkoherrana tuomiokapitulin virkamääräyksellä.

Nousiaisten kirkkoherran virkaa hakevat myös Nousiaisten vt. kirkkoherra Lasse Mustonen, Akaan seurakunnan kappalainen Tero Kuparinen ja pastori Risto Räty. Mustonen on hoitanut kirkkoherran tehtäviä Juhana Markkulan siirryttyä Uudenkaupungin kirkkoherraksi. Nousiaisten uusi kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla kirkkovaltuustossa.