Johanna Oras peruu kevään tapahtumansa

0
Johanna Oras peruu kevään tapahtumansa, muun muassa Logomoon 7.4. avattavaksi suunnitellun näyttelyn.

KOSKI. Koskelainen taiteilija Johanna Oras peruu kaikki kevään tapahtumansa. Muun muassa 7.4. Logomon avajaiset ja näyttely siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

–Näillä näkymin myös Taidekartanon avajaiset 6.6. siirretään mahdollisesti heinäkuulle. Mahdollisuuksien mukaan viranomaistiedotuksia seuraten pyrimme avaamaan Taidekartanon Punkaharjulla 6.6. alkaen, mutta ilman avajaisseremonioita, Johanna Oras tiedottaa.

–Tällä hetkellä olen siirtynyt vahvasti sosiaalisen median pariin ja kaikilla on mahdollisuus tutustua juhlanäyttelyn teoksiin sosiaalisen median eri kanavilla. Lisäksi aion kevään mittaan julkaista ateljee terveisiä ja maalausvideoita piristäen näin kaikkia karanteenissa olevia, Oras kertoo ja toivottaa kaikesta huolimatta valoa ja toivoa kaikille.

–Selviämme tästä yhdessä toinen toistamme tukien, Oras painottaa.