MARTTILA. Marttilan kunta rajaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi toimintaansa. Erityisesti harrastetoimintaan tulee tauko perjantaista 13.3. alkaen. Koulu ja varhaiskasvatus toimivat toistaiseksi normaalisti.

Päätökset koskevat ensisijaisesti liikunta-, nuoriso- ja kirjastopalveluja.
Martintalolla järjestettävät ryhmäliikuntatunnit ja muut säännölliset varaukset Martintalolla perutaan ajalla 13.3.–5.4.
Marttilan koululla järjestettävä harrastustoiminta perutaan ajalla 13.3.–5.4.
Kuntosali sekä nuorisotalo Huvila suljetaan 13.3. ja 5.4. väliseksi ajaksi.
Palaisten avantouintikausi päättyy 14.3. alkaen. Sauna lämpenee vielä perjantaina 13.3.
Kirjastolla järjestettävät yleisötilaisuudet perutaan 13.3.–5.4. Kirjaston lainaustoiminta on toistaiseksi avoinna kirjaston normaalien aukioloaikojen puitteIssa.
Sulkuajat ovat voimassa ilmoitetulla tavalla, ellei tilanne muutu yllättäen.
Peruuntuneista tunneista aiheutuvista korvauksista Marttilan kunta tiedottaa myöhemmin.

Marttilassa myös MLL laittanut muskarin ja perhekahvilan tauolle toistaiseksi ja perunut 1-vuotiaiden juhlan sekä Ruutujen lumo -vanhempainillan. Myös Härkätien 4H on keskeyttänyt toiminnan toistaiseksi.

Marttilan kunta muistuttaa myös, että kouluun ja varhaiskasvatukseen tullaan vain terveenä. Myöskään palvelukeskuksessa tai iäkkäiden kotona ei pidä vierailla sairaana tai jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita. Erityisen tärkeää on välttää vierailuja, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita ja olet palannut koronaviruksen epidemia-alueelta.

 

Lisätietoja Marttilan kunnan nettisivuilta.