Urheiluseuroissa harjoittelutauko – Uimahalli ja maauimala suljettiin

1
Jääkiekkoliitto päätti päättää kaikkien liiton alaisten sarjojen sarjatoiminnan tältä kaudelta. TarU Hockeyn edustusjoukkue ehti saada kautensa päätökseen jo aiemmin, mutta esimerkiksi Suomi-sarjan voitosta taistelleilta B2-junioreilta jäi kaksi viimeistä sarjapeliä pelaamatta. Kuva: AVL arkisto/ Markku Pönni.

AURANMAA. Useimmat Auranmaan urheiluseuroista on koronaviruksen leviämisen estämiseksi keskeyttänyt toimintansa toistaiseksi. Lajiliittojen tekemät päätökset ovat pysäyttäneet sarjat sekä salibandyssa että jääkiekossa.

Auranmaan Painiseura on ilmoittanut kahden viikon harjoittelutauosta. APU:n hallitus suosittelee harjoittelutaukoa kaikille ryhmilleen.

Pöytyän Kaima on perunut treeninsä toistaiseksi. Myös ensi viikon viikonlopuksi suunnitellut disko on peruttu ja koko perheen touhupäivä siirretään parempaan ajankohtaan.

Pöytyän Urheilijoiden pesäpalloilijat ilmoittivat harjoitusten peruuntumisesta perjantaina puolenpäivän jälkeen. Harjoitukset on peruttu maaliskuun loppuun saakka. Salibandyssa ohjatut harjoitukset ovat tauolla toistaiseksi.

Marttilan Murto pitää harjoittelutauon 13.3.–5.4. ja tiedottaa jatkosta myöhemmin lisää.
Kosken Kaiku on keskeyttänyt kaikki lentopalloharjoitukset toistaiseksi.

TarU Hockey on ilmoittanut kauden päättyneen. Perjantaina iltapäivällä tehty päätös koskee kaikkia TarU Hockeyn alaisia jäävuoroja.

Yläneen Kiri noudattaa yleisurheilun ja palloliiton ohjeistuksia ja on keskeyttänyt yleisurheilu- ja jalkapallotoimintansa toistaiseksi. Yleisurheilijoille on ilmoitettu, että näillä näkymin kausi jatkuu 4.5. ulkoharjoituksilla.

Oripään Urheilijat päättivät perjantai-illalla harjoitustauosta. Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistusta noudattaen harjoitukset on peruttu toistaiseksi. Vielä perjantaipäivällä ei seuran puheenjohtajan Janne Pajun mukaan koettu tarpeelliseksi harjoitusten keskeyttämistä, sillä käytännössä harjoituksissa käyvät lapset ovat keskenään joka tapauksessa tekemisissä koulussa. Viikonloppuna harjoituksia ei muutenkaan olisi ollut. Asiaan oli tarkoitus palata maanantaina.

Oripään Vesa on niin ikään keskeyttänyt harjoitukset. Myös maaliskuulle suunnitellut kisat on peruttu.

Uimahalli ja maauimala suljettu

Tarvasjoen uimahallin ovet menivät myös säppiin. Liedon kunta on keskeyttänyt uimahallin toiminnan 29.3. asti. Vesiliikuntaryhmien osallistujat tulevat saamaan asiasta henkilökohtaisen tiedotteen.

Kyrön Seudun Kyläyhdistys on puolestaan ilmoittanut, että Kyrön maauimalassa ei järjestetä toistaiseksi yleisöuinteja ja tiistain avantouinnit on peruttu varmuuden vuoksi.

 

Auranmaan Viikkolehti seuraa tilanteen kehittymistä ja päivittää uutista tarpeen mukaan.

 

 

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.