Ravitoiminta hiipuu viikoiksi

0
Ravikilpailut ovat pysähdyksissä koko maassa ja myös huomattavassa osassa Eurooppaa. Ravipelit jatkuvat vasta, kun epidemia on taltutettu.

Koronavirus lamauttaa urheilun, ja niiden osana myös raviurheilu vaipuu uneen. Tiistaina vielä ravattiin rahasta Oulussa, mutta eteläisen Suomen kilvanajoille sanottiin toistaiseksi hyvästit jo maanantaina Forssassa.

Oripääläisen Arvo Ylitalon osaomistama Mayfloyer ravasi Olli Koivunen kyydissään Pilvenmäellä viidenneksi kilometriajalla 16,3a, kun edellinen kisa Porissa päättyi voittoon ja sujui viisi kymmenystä paremmin.

Vermossa lauantain T75-raveissa nelosdivisioonan kisassa yläneläisen Oksasen Tilan Pilskeri juoksi Olli Koivusen kyyditsemänä viidenneksi ajalla 29,5a, joka jäi vain kolme kymmenystä voiton vieneestä Vokkenista.