Arvostelun kohde: Rillit huurussa, 12. tuotantokausi

Rillit huurussa (The Big Bang Theory) on yhdysvaltalainen TV-sarja. Sen viimeisin ja viimeiseksi jäävä tuotantokausi julkaistiin toukokuussa 2019 ja se sisältää 24 jaksoa.

Olen itse katsonut kyseistä sarjaa lapsesta asti. Olen nähnyt jokaisen jakson ainakin kolmeen kertaan. Lyhyesti sanottuna: viimeisin kausi oli pettymys.

Sarja kadotti loisteensa jo kauan sitten. Mielestäni melkein kaikki sarjat saisivat jäädä pariin tuotantokauteen, koska sen jälkeen tuottajilta alkaa loppua ideat ja uudet kaudet tuotetaan pelkästään rahan takia.

Rillit huurussa vain huononee loppua kohden. Alussa sarja perustui neljään nörttikaverukseen ja heidän sosiaalivammaisiin elämiinsä. Sarjan lopussa kolmella kaveruksista on vaimot ja yhdellä kaksi lasta. Se ei sovi tarinan kulkuun. Sarjan pääpiirteet vaihtuvat hauskoista ja noloista kokemuksista parisuhde- ja perhe-elämän ongelmiin. Vitsit kulutetaan loppuun, ja kun ideat eivät riitä, muutetaan sarjan genre täysin.

Tiivistetysti: sarja olisi pitänyt lopettaa neljännen tuotantokauden jälkeen kun se vielä oli hyvä; ennen kuin kukaan meni naimisiin. (A.N.)

Tuomio: * *

 

Arvosteluasteikko

* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.