Kaksikko rötösteli Auvaisissa

0

PÖYTYÄ/Auvainen, AURA. Pöytyän Auvaisissa keskiviikkoaamuna rötöstellyt kaksikko jäi verekseltään kiinni. Kaksikko anasti ensin Salomäentien varrella olevan yksityisasunnon pihasta sähköavusteisen polkupyörän. Tämän jälkeen he murtautuivat läheisellä vapaa-ajankiinteistöllä asuntoon ja piharakennukseen. Täältä kaksikko sai saaliikseen hintavahkon konjakkipullon sekä siimaleikkurin.

Kaksikon puuhat keskeytyivät, kun polkupyörän omistanut mies tuli paikalle. Pyörä jäi vapaa-ajanasunnolle varkaiden lähdettyä miestä pihojen poikki karkuun. Mies sai naapurimiehen kyydin avulla tavoitettua ja tunnistettua tekijät, jotka jatkoivat karkumatkaansa.

Kaksikko paljastui paikallisiksi parikymppisiksi miehiksi. Poliisipartion tavoitti jo aikaisemmin virkavallalle tutuksi tulleet nuorukaiset kotoaan. Toisen miehen hallusta putosi kiinnioton yhteydessä pieni pussukka, jossa epäillään olevan pieni määrä amfetamiinia. Nuorukaisia epäillään varkauksista sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Viikonlopun aikana myös Aurassa liikkui varkaita. Turuntien varressa olevan kiinteistön takapihalta anastettiin mopo. Omistaja huomasi maanantaina mopon kadonneeksi.